Welkom op de site van Acacia Tanya - Hongarije

Het is momenteel een 'rare wereld'. De grenzen binnen het Schengengebied zijn weer open, ook voor toeristen vanuit Nederland.
U bent bij ons van harte welkom met uw camper, caravan of tent.
Uiteraard houden wij ons aan de voorschriften die ons ook in Hongarije zijn opgelegd vanwege de pandemie.
Daarom hebben wij besloten om het zwembad, dit jaar, niet op te zetten


Als u verlangt naar een rustige, kleinschalige vakantiebestemming, weg van het massatoerisme, in een landelijke omgeving, maar ook dichtbij de prachtige bezienswaardigheden die een vakantie in Hongarije u te bieden heeft, dan zult u zich bij ons beslist thuis voelen.

Hongarije wordt, na jarenlang een geliefde vakantiebestemming te zijn geweest van Duitsers, nu ook steeds meer door Nederlanders en Belgen ontdekt. Geen wonder, Hongarije is zeer goed bereikbaar via een mooie, bijna rechtstreekse route vanuit Nederland en Belgie, over zeer mooie snelwegen. Hongarije heeft een stabiel en aangenaam landklimaat met veel zonuren, te vergelijken met Griekenland, maar dan veel dichter bij huis....
Kortom, een geweldige vakantiebestemming.

Onze tanya is gelegen in de bossen van centraal Hongarije, aan de rand van de puzta, net buiten Kocsér. In de ruime omgeving van de tanya is weinig tot geen bebouwing dus u vindt bij ons alle rust die u zich kunt wensen.

U kunt bij ons uw caravan, camper of tent plaatsen. Ons terrein heeft circa 25 ruime kampeerplaatsen. Een deel van de plaatsen is voorzien van electra-aansluiting (6Amp).

Ook vorige zomer zijn we weer druk geweest met van alles en nog wat. Om het terrein is een Acaciahaag gepoot met hier en daar een rozenstruik. Zo krijgt het terrein een intiemere sfeer en nog meer privacy.Verder is er een start gemaakt met de kinderspeelplaats. Begin dit seizoen zal die worden afgemaakt.